Professionel maling af boligforeninger

Vi har omfattende erfaring med maleropgaver, som vi varetager for en række større boligforeninger rundt omkring på Sjælland.

Hos Daner’s Malerservice er vi stolte af at være det foretrukne malerfirma for flere boligforeninger rundt omkring på Sjælland. Vi varetager en lang række af opgaver forbundet med den generelle vedligeholdelse af ejer-, andels- og boligforeningerne.

Vi er konsekvente og evner at skabe ensartede resultater fra lejlighed til lejlighed. Lifte og stilladser kan også skaffes til større maleropgave som eksempelvis ved facademaling eller maling af gavle på store bygninger. Vi klarer også nemt alt det indvendige malerarbejde fra at sætte filt og væv op, til at spartle og efterfølgende selve malingen af vægge, lofter og stuk.

Stabil og effektiv samarbejdspartner

Vi forstår altid at finde den bedste løsning for både udlejer og lejer. Med et helt konkret tilbud, som er til at forstå, går parterne ikke galt af hinanden. Vi værdsætter høj gennemsigtighed og skriver intet med småt.

Vores tilbud er inklusiv alt – undtagen ubehagelige overraskelser. Det bedste samarbejde opnås altid når alle parter er indforstået med hvad projektet helt konkret indebærer. Vi sætter en ære i at levere vores arbejde til tiden, og gør alt hvad der står i vores magt for, at holde os indenfor den aftalte deadline. Vores arbejde udføres grundigt, men hurtigt og overrasker positivt.

Skal du have
løst en opgave?

Få en uforpligtende snak om maling i din boligforening

Vi har løsninger som passer til enhver boligforening uanset størrelse. Alle foreninger kan have forskellige behov for vedligeholdelse. Vi kommer gerne ud og besigtiger din forening.

Så kan vi tage en gratis, uforpligtende snak om jeres behov og ønsker. Vi er vant til at arbejde for andelsforeninger og ejerforeninger i alle størrelser, og vi er derfor sikre på at vi finder en løsning du vil være aldeles tilfreds med.

Ring til 28 76 01 08. Så tager vi en snak om en skræddersyet løsning til jer. Vores dygtige malere benytter kun materialer af højeste kvalitet og mestrer håndværket til perfektion. Alternativt kan du udfylde formularen her på siden. Så ringer vi tilbage til dig allerede indenfor en enkelt hverdag.

Call Now ButtonRing 28 76 01 08