Grundig maling af huse og tilbygninger

Vi maler med svanemærkede produkter af højeste kvalitet. Det sikrer dig et langvarigt resultat med et flot finish.

Maling har den største indflydelse på en bygnings udseende. En ny omgang maling kan løfte et ældre hus til helt nye højder, uden at det kræver den helt store renovering af bygningen.

Vores malere varetager alle opgaver fra start til slut, og er dermed garante for, at det færdige resultat overrasker positivt og lever op til alle dine drømme og ønsker. Om nødvendigt sørger vi for spartling af vægge og facader, inden bygningen males. Vi overkommer enhver forhindring ved hjælp af professionelt udstyr, stilladser og lifte mm.

Vores fleksible og kompetente team af malere, kan klare huse og tilbygninger af enhver størrelse. Vi opsætter filt, spartler og maler effektivt og fleksibelt med stort overskud og perfekte resultater.

Malerfirma til professionel maling af tilbygninger

Ved tilbygning og nybyg i øvrigt kan du med sikkerhed vælge Daner’s Malerservice som din partner fra A til Z. Vi afgiver et uforpligtende tilbud på alt maler-relateret arbejde, så du ikke skal tage kontakt til alt for mange håndværkere før du kan komme i gang. Vi leverer materialer og malerarbejde til tiden, og overholder altid vores deadlines.

Vi rådgiver gerne til at vælge de rigtige materialer og teknikker, så din tilbygning bliver lige så fantastisk flot, som du går og drømmer om.

Skal du have
løst en opgave?

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud

Vi benytter os udelukkende af markedets bedste materialer, herunder maling, filt og væv.

Kontakt Daner’s Malerservice på 28 76 01 08 og helt uforpligtende tilbud på arbejde, materialer og alt relateret til opgaven. Hvis du hellere vil høre fra os, så udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud og kan snakke besigtigelse af opgaven.

Vi sidder altid klar til at tage kontakt, sende tilbud og besigtige din bopæl eller arbejdsplads. Fleksibilitet er en af vores nøgleord. Derfor ønsker vi ikke at du har unødvendig ventetid og spildtid når du skal have malet.

© Copyright - Daner's Malerservice
Call Now ButtonRing 28 76 01 08