Maling af nye og gamle lejligheder

Vores fleksible håndtering af maleropgaver betyder, at vi kan arbejde, når du ikke er hjemme. Så ser du kun det flotte resultat.

Maling af lejlighed kan virkelig gøre en stor forskel for rummets atmosfære. Nogle mennesker prøver med friske, lyse farver. Andre foretrækker det klassiske look med kridhvide vægge. Farvevalget er derfor afgørende, når man overvejer maling af sin lejlighed. Ligemeget hvad du ønsker, så er vi det sikre valg, når lejligheden skal friskes op.

Ved renoveringsprojekter hjælper vi gerne med filt, væv og tapetsering af væggene. Sammen kan vi finde den tekstur, som vil give din bolig det udtryk du drømmer om. Vi tager ofte nye kurser som ruster os bedst muligt til at håndtere enhver maleropgave.

Hurtig, men grundig maling af lejlighed

Ved maling af lejlighed tager vi altid højde for stuk, rør og dine ejendele. Vi afdækker grundigt, så der ikke kommer pletter på gulve og fastmonterede møbler. Vores perfekte penselstrøg betyder, at du står tilbage med et pletfrit resultat med ensartede nuancer på samtlige af de malede overflader.

Vores omfattende erfaring med maling betyder, at vi klarer opgaven på kortest mulig tid, men med skyhøj kvalitet. Du vil ikke opleve at have håndværkere rendende i dagevis, da vi hurtigt efterlader dig med et perfekt og flot resultat.

Skal du have
løst en opgave?

Vi maler din flyttelejlighed

Vil du undgå besværet med at male inden du skal flytte fra din lejebolig? Da kan du roligt tilkalde os til at stå for malerarbejde. Vi maler hele lejligheden, og rydder op efter os selv til du kommer hjem fra arbejde.

Du bestemmer selvfølgelig hvilket setup du foretrækker. Der vises altid hensyn for dine ejendele, og vi afdækker altid grundigt inden vi påbegynder arbejdet. Vælger du Daner’s Malerservice, er du garanteret at maling af lejligheden ikke bliver et problem ved fraflytningssynet.

Kontakt dit lokale malerfirma i dag for maling af lejlighed i Solrød, Køge, Roskilde og på resten af Sjælland. Du kan udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, eller ring direkte til os på 28 76 01 08. Vi finder hurtigt en løsning til at male din lejlighed, hvis du vil give den et friskt pust eller i forbindelse med flytning. Skal du bruge maling af hus, maling af facader eller noget helt tredje? Så tøv heller ikke med at kontakte os.

© Copyright - Daner's Malerservice
Ring 28 76 01 08