Daner's Malerservice hjemmesides og firma logo

Professionel maler til boligforeninger

To medarbejdere fra Daner's Malerservice er i gang med at male en lejlighed, iført arbejdstøj med firmaets logo.

Vi har omfattende erfaring med maleropgaver, som vi varetager for en række større boligforeninger rundt omkring på Sjælland.

Logo for EnRigtigMaler.dk, stolt medlem af Danske Malermestre.

Medlem af Danske Malermestre. Fagarbejde med garantiordning

Logo med Svanemærket, symboliserende brug af udelukkende miljøvenlig maling.

Vi bruger kun miljøvenlig
maling med Svanemærket

Hvordan Daner's Malerservice gør en forskel for din boligforening?

Hos Daner’s Malerservice er vi stolte af at være malerne, som mange boligforeninger på Sjælland vælger, når der skal males. Vi har en masse erfaring og ved præcis, hvad forskellige slags boligforeninger har brug for. Det kan være alt fra at holde trappeopgange pæne med maling eller gøre lejligheder klar til de nye folk, der flytter ind.

Specialister i malerarbejde til boligforeninger

Vores team er virkelig dygtige til at sørge for, at alting bliver malet ens og ser flot ud, uanset hvor mange lejligheder eller bygninger der skal males. Vi maler store ting som ydre mure eller gabelender på bygninger med vores stilladser og lifte. Indenfor er vi også gode til at sætte filt op, spartle vægge og lofter, og male alt det, der skal gøre jeres boligforening endnu finere.

Tre køretøjer fra Daner's Malerservice er aktivt engageret på stedet. Teamet er i fuld gang med et omfattende erhvervsmalerprojekt.
En faglært maler fra Daner's Malerservice arbejder omhyggeligt med at male loftet nær et vindue, demonstrerende ekspertise og håndværk.

Tæt samarbejde med boligselskaber

Vi er glade for at tale sammen med folk fra boligselskaber og ejendomsadministratorer. Vi er altid klar til at tage fat på nye maleopgaver eller lave aftaler, så I ved, at I har en maler, I kan regne med. Hvis din boligforening skal have en ny, god maler, eller hvis I leder efter et godt tilbud på malerarbejde, så er vi klar til at hjælpe.

Tilfredse kunder i Københavnsområdet

For dem, der passer på bygninger i nærheden af København, maler vi også gerne og viser gerne vores gode anmeldelser fra andre boligselskaber. Det beviser, at vi maler ordentligt og med kvalitet.

Vi tager alt malerarbejde seriøst

Stor eller lille opgave – vi maler og passer godt på alle slags huse og lejligheder. Det kan dreje sig om at male vinduer eller lave særlige opgaver som at male facader rigtig flotte. Vi er altid opmærksomme på detaljerne og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Eksempler på vores konkurrencedygtige priser

Stabil og effektiv samarbejdspartner til boligforening

Hos os er det enkelt og ligetil, hvis du udlejer eller lejer et sted. Vi laver klare aftaler, som er lette at forstå, så ingen bliver forvirrede. Vi taler lige ud, uden at gemme noget i småt.

Du får et tilbud, hvor alt er med fra starten – så der kommer ikke noget uventet. Godt samarbejde handler om at være enige fra start, og det er vi gode til. Vi er stolte af at gøre vores arbejde præcis som aftalt og holder os altid til den aftalte tidsfrist. Vi arbejder effektivt og grundigt, så du bliver kun positivt overrasket.

Vi passer også på miljøet og dit hjem ved kun at bruge miljøvenlig maling. De materialer vi bruger, er de bedste på markedet, hvilket betyder sundere luft indenfor og en pæn yderside, der holder i mange år.

Vi lever af
glade kunder!

Skal du have løst en opgave?

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde til boligforening

Er jeres boligforening på udkig efter nogen til at male, og ønsker I et malerfirma, der laver arbejdet flot og professionelt? Daner’s Malerservice er de eksperter I har brug for. Vi er rigtig gode til at male for boligforeninger – vi passer på alle detaljerne og sørger for, at I bliver glade for resultatet, stort som småt.

Vil I snakke med os eller have et bud på, hvad jeres malerprojekt vil koste? Ring til os på 28 76 01 08, send en e-mail til kennet@daners-malerservice.dk, eller brug vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi svarer hurtigt igen.

Vi glæder os til at være dem, der måske skal male jeres boligforening. Vores malerarbejde er af høj kvalitet, så I og beboerne kan nyde de flotte resultater i mange år frem.

Et grafisk billede, der fremviser en malingsspand, en spartel og en malerrulle, illustrerer essentielle værktøjer for en maler.