Effektiv maling af gavle, facader og vinduer

Vi forvandler udvendigt træværk og mure med præcise penselstrøg. Materialer af højeste kvalitet benyttes ved enhver opgave.

Udvendig maling er et af vores specialer. Vores malere besidder alle nødvendige færdigheder for at kunne male alt fra udvendige husmure til plankeværk, havemure og vinduesrammer.

Vi håndplukker den helt rigtige maling og overfladebehandling til den pågældende overflade, så den kan modstå vind og vejr i mange år. Du vil værdsætte en pålidelig maler hvis du ikke har så godt styr på at finde den mest diffusionsåbne maling eller om du skal vælge akrylplastmaling, olieemulsionsmaling eller silikonemaling. Vi hjælper dig med at slippe for bekostelige fejl.

Kompetent malerfirma til maling af ydervægge

Malerarbejdet varierer meget afhængigt af hvor og på hvad der skal males. De udvendige mure på et hus består typisk af murede eller pudsede ydervægge, men kan også være træ og metal.

Med mange års erfaring med alle typer huse, kan vi altid rådgive til at vælge det helt rigtige produkt i nøjagtig din situation. Et forkert valg af maling kan hurtigt skade bygningen mere end det gavner. Eksempelvis skal fugt fra fugerne kunne trænge ud gennem malingen, så der ikke opstår fugtskader, som ødelægger malingen.

Skal du have
løst en opgave?

Ring nu og få et uforpligtende tilbud

Vi er eksperter i at male alt – nyt og gammelt. Vi samarbejder med entreprenører ved renoveringsprojekter og tilpasser vores arbejde til at fungere med andre håndværkere på stedet. Du kan være sikker på at vi leverer personlig og smilende service, samt professionelt gennemarbejdet håndværk.

Du er altid velkommen til at ringe på 28 76 01 08 og få en uforpligtende snak om dit malerprojekt. Vi besigtiger gerne opgaven hos dig og udarbejder et gratis tilbud med fuld gennemsigtighed, som du kan forholde dig til.

Alternativt må du gerne udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig i løbet af højst et par hverdage.

© Copyright - Daner's Malerservice
Call Now ButtonRing 28 76 01 08