Effektiv maling af facader, gavle og vinduer

Vi forvandler udvendigt træværk og mure med præcise penselstrøg. Materialer af højeste kvalitet benyttes ved enhver opgave.

Udvendig maling er et af vores specialer. Vores malere besidder alle nødvendige færdigheder for at kunne male alt fra udvendige husmure til plankeværk, havemure og vinduesrammer.

Vi håndplukker den helt rigtige maling og overfladebehandling til den pågældende overflade, så den kan modstå vind og vejr i mange år. Du vil værdsætte en pålidelig maler hvis du ikke har så godt styr på at finde den mest diffusionsåbne maling eller om du skal vælge akrylplastmaling, olieemulsionsmaling eller silikonemaling. Vælg os som din maler, hvis du skal have maling af facader. Vi hjælper dig med at slippe for bekostelige fejl.

Kompetent malerfirma til maling af facader

Malerarbejdet varierer meget afhængigt af hvor og på hvad, der skal males. De udvendige mure på et hus består typisk af murede eller pudsede ydervægge, men kan også være træ og metal.

Med mange års erfaring inden for maling af facader, kan vi altid rådgive til at vælge det helt rigtige produkt i nøjagtig din situation. Et forkert valg af maling kan hurtigt skade bygningen, mere end det gavner. Eksempelvis skal fugt fra fugerne, kunne trænge ud gennem malingen, så der ikke opstår fugtskader, som ødelægger malingen.

Skal du have
løst en opgave?

Ring nu og få et uforpligtende tilbud

Som professionelt malerfirma er vi eksperter i at male – nyt og gammelt. Vi samarbejder med entreprenører ved renoveringsprojekter, og tilpasser vores arbejde til at fungere med andre håndværkere på stedet. Du kan være sikker på, at vi leverer personlig og smilende service, samt professionelt gennemarbejdet håndværk. Udover maling af facader, tilbyder vi også maling af hus og maling af lejlighed.

Du er altid velkommen til at ringe på 28 76 01 08 og få en uforpligtende snak om dit malerprojekt. Vi besigtiger gerne opgaven hos dig, og udarbejder et gratis tilbud med fuld gennemsigtighed, som du kan forholde dig til. Om det er i Roskilde, Køge, Solrød eller et andet sted på Sjælland, så kommer vi gerne ud til dig.

Alternativt må du gerne udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig i løbet af højst et par hverdage.

© Copyright - Daner's Malerservice
Call Now ButtonRing 28 76 01 08